FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy postai szállítás esetén előfordulhat, hogy a csomagos nem találja Önt (vagy senkit) otthon. Ebben az esetben értesítőt dobnak be Önnek, amellyel utólag az Önhöz közeli postahivatalban átveheti a termékünket.

Kismamaruhával kapcsolatos szállítási – és fizetési lehetőségek:

1.) Banki átutalás után, postai úton, csomagként

2.) Postai utánvéttel, csomagként

3.) Készpénzzel, személyesen

így tehát:

1.) amennyiben az átutalást választja, (a termék(ek) árát, és a feladás díját kell utalnia a számlánkra, pl.: egy kordbársony nadrág, plusz a feladás díja 5500+1490=6990 Ft) a postai feladás díja ebben az esetben 1490 forint . A számlaszámunkat e-mailben közöljük. Amint a számlán megjelenik az összeg, 1-3 napon belül postára adjuk a terméket, és 1-2 nap, amíg megérkezik Önhöz (tehát a teljes átfutási idő kb. 2-5 nap).

2.) amennyiben a postai utánvétet választja (a termék árát, és a feladás díját a csomag átvételekor kell fizetnie a csomagszállító postásnak, pl.: egy kordbársony nadrág, plusz a feladás díja 5500+2100=7600 Ft) az utánvétes feladás díja ebben az esetben 2100 forint (20.000 forint feletti érték esetén amibe a postaköltség is beleszámít, 2100 forint). Megrendelés után 1-3 napon belül postára adjuk a terméket, és 1-2 nap, amíg megérkezik Önhöz (tehát a teljes átfutási idő kb. 2-5 nap).

3.) amennyiben a készpénzt választja: megrendelés után e-mailben értesítjük a termék elkészültéről, így 1-5 napon belül személyesen átvehető Budapesten, a XVIII. kerületben.

Babaruhákkal, fa termékekkel, szoptatós melltartóval kapcsolatos szállítási – és fizetési lehetőségek:

1.) Banki átutalás után, postai úton, ajánlott levélként

2.) Készpénzzel, személyesen

így tehát:

1.) amennyiben az átutalást választja, (a termék(ek) árát, és a feladás díját kell utalnia a számlánkra, pl.: egy katica, plusz a feladás díja 450+465=915 Ft) a postai feladás díja ebben az esetben 465 forint . A számlaszámunkat e-mailben közöljük. Amint a számlán megjelenik az összeg, 1-3 napon belül postára adjuk a terméket, és 1-2 nap, amíg megérkezik Önhöz (tehát a teljes átfutási idő kb. 2-5 nap).

2.) amennyiben a készpénzt választja: megrendelés után e-mailben értesítjük a termék elkészültéről, így 1-5 napon belül személyesen átvehető Budapesten, a XVIII. kerületben.